Huisregels/voorwaarden/informatie.

1. Annuleren/verplaatsen van een afspraak.

-  Annuleren kan tot 24 uur van te voren door middel van een email of insta bericht of Facebook bericht.- Je mag de aanbetaling meenemen naar een volgende afspraakWij doen NIET aan geld terug.- Je mag de afspraak altijd verplaatsen tot 24 u van te voren. Neem dan contact met ons op.  ben je te laat met annuleren of verplaatsen word er €5 extra gerekend.

2. Te laat/niet komen opdagen.

- Graag altijd ZELF even laten weten als je later bent of verhinderd bent onderweg. Dit kan door een email te sturen of een berichtje via instagram of facebook.- 5 minuten te laat is geen probleem. Bij 10 tot 15 min te laat word er €5 extra in rekening gebracht.  Dit omdat wij dan extra uitlopen en onze schema moeten aanpassen.  Graag laten weten als je wat later bent.- Na 15 min is het helaas niet meer mogelijk om de afspraak door te laten gaan en word de afspraak dus geannuleerd.  Hiervoor word dus  €15 euro extra in rekening  gebracht.Dit omdat wij die dag meerdere afspraken hebben staan en anders te veel uit lopen en of andere niet goed verder kunnen helpen. De afspraak word dan verplaatst.

- Bij het niet komen opdagen voor je afspraak zonder tijdige afmelding. Word de gehele aanbetaling in rekening gebracht.  Dit houd dus in dat je de aanbetaling kwijt bent en zelf een nieuwe afspraak moet maken online.

3. De juiste afspraak boeken.

- Het is van belang dat je de juiste krul/haartype kiest. dit omdat er een enorm tijdsverschil zit. als u dus de verkeerde behandeling kiest lopen wij dus enorm uit of kan de behandeling niet door gaan. twijfel je ? mail dan naar mara.curlss@hotmail.com

4. squeeze in. 

Een afspraken buiten de agenda om? dan kunt u een verzoek sturen voor een squeeze in, kosten hiervan zijn €25 extra

5.privacy.

- tijdens de afspraak worden en soms befores en afters gemaakt. Dit doe ik altijd in overleg. Mocht je dit dus niet willen of niet willen dat ik je op social media plaats. Kan ej dit dus gewoon aangeven.