Huisregels/informatie.

1. Annuleren/verplaatsen van een afspraak.

-  Anuleren kan tot 24 uur van te voren door middel van een email of insta bericht of Facebook bericht.- Je mag de aanbetaling meenemen naar een volgende afspraakWij doen niet aan geld terug.- Je mag de afspraak altijd verplaatsen. Neem dan contact met ons op.

2. Te laat/niet komen opdagen.

- Graag altijd ZELF even laten weten als je later bent of verhinderd bent onderweg. Dit kan door een email te sturen of een berichtje via instagram of facebook.- 5 minuten te laat is geen probleem. Bij 10 tot 15 min te laat word er €5 extra in rekening gebracht.  Dit omdat wij dan extra uitlopen en onze schema moeten aanpassen.  Graag laten weten als je wat later bent.- Na 15 min is het helaas niet meer mogelijk om de afspraak door te laten gaan en word de afspraak dus geannuleerd.  Hiervoor word dus  €15 euro extra in rekening  gebracht.Dit omdat wij die dag meerdere afspraken hebben staan en anders te veel uit lopen en of andere niet goed verder kunnen helpen.De afspraak word dan verplaatst.- Bij het niet komen opdagen voor je afspraak zonder tijdige afmelding. Word de gehele aanbetaling in rekening gebracht.  Dit houd dus in dat je de aanbetaling kwijt bent en zelf een nieuwe afspraak moet maken online.

 

3. wijzigen van de behandeling - Het is niet mogelijk om de behandeling te wijzigen.

4. Squeeze in.

- dit houd in dat je een last minute plek wilt boeken op kort termijn of een afspraak wilt boeken op een vrije dag.Neem hiervoor contact op via de mail of instagram/facebook1.  Hierbij geleden extra kosten boven op de behandeling.  Dit bedraagt €20